Official member of Congress Rental Network More

  

Ponuda

Diskusijski sustavi

diskusioniDiskusijski sustavi koriste se na sastancima i konferencijama po principu "okruglog stola" ili na velikim konferencijama po principu "parlamenta". Svaki sudionik ima delegatski uređaj koji se satoji od mikrofona i zvučnika. Diskusioni sustav omogućava snimanje konferencije ili sastanka budući da svaki sudionik ima svoj mikrofon. Ovakvi sustavi također omogućavaju "vođenje" sastanka ili konferencije budući da ne mogu svi sudionici pričati u isto vrijeme, a predsjedavajući ima mogućnost da daje ili oduzima riječ sudionicima. U ponudi imamo dvije vrste diskusionih sustava. Analogne sustave CCS800 za veće sastanke ili manje konferencije te digitalne DCN NG (Digital Congress Network Next Generation) za veće i zahtjevnije skupove ili konferencije. DCN NG digitalni diskusioni sustavi primjenjivi su u svim pa i u najzahtjevnijim kongresnim dvoranama. Tako ovi sustavi omogućavaju identifikaciju delegata čip-karticom, glasanje, direktno povezivanje sa sustavom simultanog prevođenja, privatne razgovore među delegatima itd. Za upravljanje ovakvim sustavima koriste se namjenske računalne aplikacije tako da operater ili predsjedavajući može imati potpunu kontrolu nad konferencijom.

Simultano prevođenje

simultanoKomunikacija bez granica – ideja je koja oduvijek prati svaki višejezični skup. Sustavi za simultano prevođenje omogućavaju upravo to – komunicirati bez granica, bez jezičnih barijera. Sustavi za simultano prevođenje sastoje se od prevoditeljskih kabina te sustava za distribuciju višejezičnog signala. Na višejezičnim konferencijama opremeljenim sustavom za simulatno prevođenje svaki sudionik govori jezikom koji mu najviše odgovora i sluša jezik koji najbolje razumije – komunikacija bez granica. Za kvalitetno simultano prevođenje nužan uvjet je dobra kabina za prevodioce. Tehnozavod CRN ima u ponudi prevoditeljske kabine nizozemskog proizvođača Audipak koje u potpunosti zadovoljavaju sve važeće standarde na ovom područiju. Kako bi se maksimalno olakšao rad prevoditeljima sve kabine imaju i bešumni ventilacijski sistem. Za prevođenje simultani prevodioci u kabinama koriste prevoditeljske pulteve. Prevoditeljski pultevi koje imamo u ponudi su iz nove generacije DCN serije, a dizajnirani su tako da maksimalno olakšaju rukovanje prevoditeljima. Svi prevoditeljski pultevi su u potpunosti digitalni, a podržavaju do 32 jezika. Posebna pažnja posvećena je ergonomiji i funkcionalosti tako da su opremljeni čak i funkcijama za rad slijepih simultanih prevoditelja. Prevedene jezike možemo distribuirati na dva načina; bežično ili preko diskusionog sustava. U slučaju bežične distribucije koristimo digitalni infracrveni sustav INTEGRUS. Ovaj sustav je u poptunosti imun na intereferencije od rasvjete, mobitela i sličnih izvora smetnji. Svaki sudionik konferencije ima prijamnik sa služalicama na kojem može sam podešavati glasnoću zvuka i birati jezik koji želi slušati. INTEGRUS sustavi podržavaju do 32 jezika tako da možemo ponuditi sustave čak i za najveće konferencije na europskoj razini.

Prezentacijski sustavi

prezentPrezentacijski sustavi mogu se sastojati od projektora sa projekcijskim platnom, plazma ili LCD ekrana ili video zidova. Zbog velikih dimenzija i jednostavne montaže najčešći oblik prezentacije je projekcijom slike na projekcijsko platno pomoću projektora. U ponudi imamo velik izbor projekcijsih platana različitih dimenzija, sa prednjom ili stražnjom projekcijom. Također možemo ponuditi 16:9 projektore i platna kako bi Vaša prezentacija izgledala što efektnije. Također smo u mogućnosti ponuditi i plasma ili LCD ekrane dijagonala od od 15" do 50".

Razglasni sustavi

razglasRazglasni sustavi imaju široki spektar primjena, a prema tome i široki spektar različitih izvedbi pojednih komponenata. Razglasni sustavi mogu fiksno instalirani u većim poslovnim ili javnim zgradama, trgovačkim centrima, aerodromima, kolodvorima i sl. U ovakvim sustavima u pravilu se koristi veliki broj zvučnika manje snage, a i udaljenosti među zvučnicima su velike pa se koristi isključivo 100V tehnologija za prijenos audio signala. Ovakvi sustavi najčeće se nazivaju PA sustavi (Public Address). U ponudi imamo PA sustave renomiranog proizvođača BOSCH (bivši PHILIPS). BOSCH u svojoj ponudi ima dvije linije PA sustava: PLENA i PREASIDEO. PLENA razglasni sustavi se koriste za manje i srednje instalacije, a PREASIDEO za velike i složene sustave. PLENA VAS je posebna grupa proizvoda unutar PLENA linije, a svi proizvodi iz ove grupe dizajnirani su i proizvedeni kako bi zadovoljavali IEC međunarodne standarde za evakuacijske razglasne sustave. Za ozvučenje koncertnih, konferencijskih ili sportskih dvorana najčešće se koriste razglasni sustavi većih snaga, a mogu biti fiksno instalirani ili mobilni. U ovakvim slučajevima u pravilu se koriste niskoimpedancijski zvučnici, a rijeđe se koristi 100V tehnologija. Za ozvučenje dvorana možemo ponuditi proizvode tvrtke BOSCH, kao i njemačke tvrtke RCS. Možemo ponuditi svu potrebnu opremu za ozvučenje dvorana od bežičnih i žičnih mikrofona, različitih izvora zvuka, audio miksera, različitih efekata, audio preklopnika, pa do aktivnih ili pasivnih zvučnika.

Copyright © 2014. All Rights Reserved.